Kycklingfilé med olivröra och klyftpotatis

Mängden i detta recept är ungefärligt. Smaka och testa er fram! Till ca 2 personer.

Ca 2 kycklingfiléer.
Svarta oliver
2 dl creme fraiche
2-4 msk majonäs
Salt, peppar
Klyftpotatis (egen eller färdigköpt).

Gör så här:
Sätt på ugnen i den temperatur som anges på förpackningen till klyftpotatisen. Gör du egen klyftpotatis så skala potatis och dela i klyfot. Smörj en ugnsform och lägg i potatisen, salta. Baka potatisen i ugnen (ca 174-200 grader) medan du gör resten. Skär bort eventuellt fett på kycklingen. Dela sedan kycklingfilén i tunnare bitar (på längden) och stek. Krydda kycklingen efter smak. Hacka oliver i mindre bitar och rör ihop med creme fraiche och majonäs. Salta och peppra röran. Smaka av och låt sedan röran stå kallt. Servera med potatisklyftorna och röran.

Tyvärr, inga bilder..


Kommentarer
Postat av: Emma och Tim

Låter riktigt gott. Ska spara receptet!

Kul att jag hittat till dina bloggar!

2010-01-14 @ 08:15:18
URL: http://emms81.worldpress.com
Postat av: Anonym

Ja det är riktigt gott faktiskt! testa det gärna!

2010-01-14 @ 21:36:00
URL: http://attalskamat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0